PERSOONLIJK

Al jong struinde ik met mijn zelf gespaarde cameraatje rond.

Het voelde als een topprestatie dat het mij was gelukt om het simpele apparaatje te bemachtigen. Ik was dol op de beelden die ik schoot. Ook al had ik toen soms geen idee wat ik deed. Uiteindelijk kocht ik mijn eigen spiegelreflex camera, waarna mijn camera mij niet meer los liet! Niet andersom haha. Ik kon niet anders. 

In tijden dat ik stoeide met leven vond ik mijn rust en energie in fotografie. Het vele fotograferen deed me beseffen welke momenten er werkelijk toe doen. Soms ook de verdrietige. Ik leerde vast te houden wat ik allemaal ontvangen had en dit heel bewust te omarmen. Dit is fotografie voor mij.

 

 

Mag ik jullie waardevolle momenten vangen? Het maakt mij een blij en dankbaar mens! Foto's maken je schatrijk, niet omdat je iets koopt, maar omdat je ontvangt wat je al hebt! Het lijkt me leuk je te ontmoeten. Stuur me een berichtje en we zien elkaar snel. 

 

 

 


IK GELOOF IN DE KRACHT VAN WAARDEVOLLE MOMENTEN. OOK ALS JE HET EVEN KWIJT BENT KAN DE ECHTHEID VAN EEN FOTO JE WEER RAKEN. FOTO'S BLIJVEN BIJ JE OM HET LEVEN TE VIEREN, HOUVAST TE GEVEN EN JE HART TE VERWARMEN.

WIL JE REVIEUWS LEZEN?

Dit kan op Google. Onder mijn bedrijfsprofiel staan nog meer reviews. Klik dan hier ↡


PUUR VOOR TIJDLOZE DUUR!

 

 

BEN JE ENTHOUSIAST GEWORDEN OF HEB JE VRAGEN? LAAT HET ME WETEN!
STUUR EEN E-MAIL NAAR INFO@GERRYKEFOTOGRAFIE.NL

 

 

 KVK-NUMMER: 71950931 • BTW-ID: NL002305192B93

LOCATIE MAAKT NIET UIT, IK RIJD WEL HOOR ;-)